18. srp 2009.

ON FILE

On File, škotski working class Oi! bend iz Dundee-a je 1997.g osnovao Hedgy sa basistom Craigom i Barriem na bubnjevima. 1998 band je izdao Monday thru to Frinday 7'' i album Ejected from the Premises i raspao se nakon 3 giga. Nakon toga se bend potpuno promjenio, a ostao je samo Hedgy, Greg je postao basist, a Stewart bubnjar i 1999.g bend je počeo putovati po Europi a 2000.g su izdali EP Another Day in Paradise, a 2001. album The Real McOi!. 2002. godine Pete se pridružio bendu i izdali su EP Birds Don't like the Skinheads nakon čega je Greg otišao a na basu ga je zamjenio Gordy.
2004.godine bend nije imao nikakvih snimki ni gigova, a Rossko je zamjenio Pete-a na gitari i gigovi su počeli ponovno 2005.g. Sljedeće godine su snimili pjesmu za Oi! kompilaciju sa britanskim Oi! bendovima a nakon toga je Rossko otišao i na gitari ga je zamjenio Paul.
2007.g je bend proputovao po Grčkoj, Italiji i Francuskoj, a 2008.godine su izmjenili još jednog gitarista, točnije Paul je otišao a Blair je došao. Putovali su još dosta po Europi a trenutno snimaju novi album koji ćete uskoro moći skinuti sa ovog bloga.

U međuvremenu ćete se morati zadovoljiti sa malo starijim albumima u downloadu.

DOWNLOAD:


ON FILE - BIRDS DONT LIKE THE SKINHEADS


ON FILE - EJECTED FROM THE PREMISESON FILE - THE REAL MCOI!

Nema komentara: